Assessment of the Suitability of Aromatic and High-Bitter Hop Varieties (Humulus lupulus L.) for Beer Production in the Conditions of the Małopolska Vistula Gorge Region - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Assessment of the Suitability of Aromatic and High-Bitter Hop Varieties (Humulus lupulus L.) for Beer Production in the Conditions of the Małopolska Vistula Gorge Region

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Mateusz Śpiewak

    Mateusz Śpiewak

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Kiełtyka-Dadasiewicz

    Anna Kiełtyka-Dadasiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Skiba

    Dominika Skiba

  • Zdjęcie użytkownika  Bernadetta Bienia

    Bernadetta Bienia

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Pszczółkowski

    Piotr Pszczółkowski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Fermentation nr 7, wydanie 3,
ISSN: 2311-5637
ISSN:
2311-5637
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/fermentation7030104
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 10 razy

Meta Tagi