Bioaccessibility of D-chiro-inositol from water biscuits formulated from buckwheat flours fermented by lactic acid bacteria and fungi - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Bioaccessibility of D-chiro-inositol from water biscuits formulated from buckwheat flours fermented by lactic acid bacteria and fungi

Abstrakt

Cytowania

  • 1 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 6

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 106, strony 37 - 43,
ISSN: 0023-6438
ISSN:
00236438
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.lwt.2019.02.065
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi