Bioaccessibility of Maillard Reaction Products from Biscuits Formulated from Buckwheat Flours Fermented by Selected Lactic Acid Bacteria - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Bioaccessibility of Maillard Reaction Products from Biscuits Formulated from Buckwheat Flours Fermented by Selected Lactic Acid Bacteria

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Microorganisms nr 11, wydanie 4,
ISSN: 2076-2607
ISSN:
2076-2607
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/microorganisms11040883
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 20 razy

Meta Tagi