Blackberry Leaves as New Functional Food? Screening Antioxidant, Anti-Inflammatory and Microbiological Activities in Correlation with Phytochemical Analysis - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Blackberry Leaves as New Functional Food? Screening Antioxidant, Anti-Inflammatory and Microbiological Activities in Correlation with Phytochemical Analysis

Abstrakt

Cytowania

  • 3 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 0

    Scopus

Autorzy (9)

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Paczkowska-Walendowska

    Magdalena Paczkowska-Walendowska

  • Zdjęcie użytkownika mgr farm. Anna Gościniak

    Anna Gościniak mgr farm.

  • Zdjęcie użytkownika  Daria Szymanowska

    Daria Szymanowska

  • Zdjęcie użytkownika  Dominik Szwajgier

    Dominik Szwajgier

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Baranowska-Wójcik

    Ewa Baranowska-Wójcik

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Szulc

    Piotr Szulc

  • Zdjęcie użytkownika  Dagna Dreczka

    Dagna Dreczka

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Simon

    Marek Simon

  • Zdjęcie użytkownika  Judyta Cielecka-Piontek

    Judyta Cielecka-Piontek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Antioxidants nr 10, wydanie 12,
ISSN: 2076-3921
ISSN:
2076-3921
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/antiox10121945
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 2 razy

Meta Tagi