Broccoli leaf powder as an attractive by‐product ingredient: effect on batter behaviour, technological properties and sensory quality of gluten‐free mini sponge cake - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Broccoli leaf powder as an attractive by‐product ingredient: effect on batter behaviour, technological properties and sensory quality of gluten‐free mini sponge cake

Abstrakt

Cytowania

  • 3 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 4

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Urszula Krupa‐Kozak

    Urszula Krupa‐Kozak

  • Zdjęcie użytkownika  Natalia Drabińska

    Natalia Drabińska

  • Zdjęcie użytkownika  Cristina Rosell

    Cristina Rosell

  • Zdjęcie użytkownika  Costantino Fadda

    Costantino Fadda

  • Zdjęcie użytkownika  Andrzej Anders

    Andrzej Anders

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Jeliński

    Tomasz Jeliński

  • Zdjęcie użytkownika  Anita Ostaszyk

    Anita Ostaszyk

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 54, wydanie 4, strony 1121 - 1129,
ISSN: 0950-5423
ISSN:
0950-5423
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/ijfs.13972
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 21 razy

Meta Tagi