CANE PRUNING INTENSITY OF VINE AS A SUBSTANTIAL FACTOR INFLUENCING PHYSICO-CHEMICAL ATTRIBUTES OF BERRIES CULTIVAR ‘REGENT’
Abstrakt
Cytowania
-
3
CrossRef
-
0
Web of Science
-
0
Scopus
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica
nr 343,
wydanie 47,
strony 43 - 54,
ISSN: 2081-1284 - ISSN:
- 20811284
- Rok wydania:
- 2018
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.21005/aapz2018.47.3.04
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 28 razy