Carboxymethyl Starch/Medium Chain Fatty Acid Compositions: Rheological Changes During Storage and Selected Film Properties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Carboxymethyl Starch/Medium Chain Fatty Acid Compositions: Rheological Changes During Storage and Selected Film Properties

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Zdanowicz

    Magdalena Zdanowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Agata Markowska‐Szczupak

    Agata Markowska‐Szczupak

  • Zdjęcie użytkownika  Tadeusz Spychaj

    Tadeusz Spychaj

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Starch - Stärke nr 72, wydanie 11-12,
ISSN: 0038-9056
ISSN:
0038-9056
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/star.201900240
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 31 razy

Meta Tagi