CHANGES IN SELECTED CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL INDICATORS DURING WARM SMOKING PROCESS OF THAWED WHITEFISH (COREGONIS CLUPEAFORMIS) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

CHANGES IN SELECTED CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL INDICATORS DURING WARM SMOKING PROCESS OF THAWED WHITEFISH (COREGONIS CLUPEAFORMIS)

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Zywnosc.Nauka.Technologia.Jakosc/Food.Science.Technology.Quality
ISSN: 1425-6959
ISSN:
14256959
Rok wydania:
2011
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15193/zntj/2011/78/119-131
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 36 razy

Meta Tagi