Changes in the macrocomponents and microstructure of white bean seeds upon mild hydrothermal treatment - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Changes in the macrocomponents and microstructure of white bean seeds upon mild hydrothermal treatment

Abstrakt

Cytowania

  • 1 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 1

    Scopus

Autorzy (2)

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Soral-Śmietana

    Maria Soral-Śmietana

  • Zdjęcie użytkownika  Urszula Krupa

    Urszula Krupa

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES nr 23, wydanie 2, strony 74 - 83,
ISSN: 1212-1800
ISSN:
12121800
Rok wydania:
2005
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.17221/3375-cjfs
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 22 razy

Meta Tagi