Characteristics and biochemical composition of kombucha – fermented tea - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Characteristics and biochemical composition of kombucha – fermented tea

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Medycyna Ogólna i Nauki o Zdrowiu nr 26, wydanie 2, strony 94 - 96,
ISSN: 2083-4543
ISSN:
2083-4543
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.26444/monz/118887
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 62 razy

Meta Tagi