Chemical Characteristics and Sensory Evaluation of Raw and Roasted Buckwheat Groats Fermented by Rhizopus Oligosporus - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Chemical Characteristics and Sensory Evaluation of Raw and Roasted Buckwheat Groats Fermented by Rhizopus Oligosporus

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 4

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD QUALITY nr 38, wydanie 2, strony 130 - 138,
ISSN: 0146-9428
ISSN:
0146-9428
Rok wydania:
2015
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/jfq.12127
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 15 razy

Meta Tagi