Chemical Composition and Antioxidant Properties of Powders Obtained from Different Plum Juice Formulations - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Chemical Composition and Antioxidant Properties of Powders Obtained from Different Plum Juice Formulations

Abstrakt

Cytowania

  • 2 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 5

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Michalska

    Anna Michalska

  • Zdjęcie użytkownika  Aneta Wojdyło

    Aneta Wojdyło

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Łysiak

    Grzegorz Łysiak

  • Zdjęcie użytkownika  Adam Figiel

    Adam Figiel

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Molecular Sciences nr 18, wydanie 1,
ISSN: 1422-0067
ISSN:
1422-0067
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ijms18010176
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 20 razy

Meta Tagi