Cholinesterase inhibitory activity, antioxidative potential and microbial stability of innovative liver pâté fortified with rosemary extract (Rosmarinus officinalis) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Cholinesterase inhibitory activity, antioxidative potential and microbial stability of innovative liver pâté fortified with rosemary extract (Rosmarinus officinalis)

Abstrakt

Cytowania

  • 1 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Bilska

    Agnieszka Bilska

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus-Cisowska

    Joanna Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  Dominik Kmiecik

    Dominik Kmiecik

  • Zdjęcie użytkownika  Bożena Danyluk

    Bożena Danyluk

  • Zdjęcie użytkownika  Ryszard Kowalski

    Ryszard Kowalski

  • Zdjęcie użytkownika  Daria Szymanowska

    Daria Szymanowska

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Gramza-Michałowska

    Anna Gramza-Michałowska

  • Zdjęcie użytkownika mgr inż. Oskar Szczepaniak

    Oskar Szczepaniak mgr inż.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
ELECTRONIC JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY nr 40, strony 22 - 29,
ISSN: 0717-3458
ISSN:
0717-3458
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.ejbt.2019.03.007
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 66 razy

Meta Tagi