Cholinesterase inhibitory activity, antioxidative potential and microbial stability of innovative liver pâté fortified with rosemary extract (Rosmarinus officinalis)
Abstrakt
Cytowania
-
1 7
CrossRef
-
0
Web of Science
-
2 0
Scopus
Autorzy (8)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
ELECTRONIC JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
nr 40,
strony 22 - 29,
ISSN: 0717-3458 - ISSN:
- 0717-3458
- Rok wydania:
- 2019
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.ejbt.2019.03.007
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 67 razy