Comparison of the Composition and Quality Properties of Fromage Frais-Type Cheese Manufactured from the Milk of Selected Cow Breeds - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Comparison of the Composition and Quality Properties of Fromage Frais-Type Cheese Manufactured from the Milk of Selected Cow Breeds

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (6)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Annals of Animal Science nr 20, wydanie 2, strony 661 - 676,
ISSN: 2300-8733
ISSN:
2300-8733
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/aoas-2019-0083
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi