Contamination of traditionally smoked cheeses with polycyclic aromatic hydrocarbons and biogenic amines - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Contamination of traditionally smoked cheeses with polycyclic aromatic hydrocarbons and biogenic amines

Abstrakt

Cytowania

  • 1 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 2

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Control nr 112,
ISSN: 0956-7135
ISSN:
09567135
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodcont.2020.107115
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi