Detection of butter adulteration with water using differential scanning calorimetry - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Detection of butter adulteration with water using differential scanning calorimetry

Abstrakt

Cytowania

  • 1 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 2

    Scopus

Autor (1)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY nr 108, wydanie 2, strony 433 - 438,
ISSN: 1388-6150
ISSN:
1388-6150
Rok wydania:
2012
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s10973-011-1913-y
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 37 razy

Meta Tagi