Dioxins and PCBs in ostrich meat and eggs: levels and implications - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Dioxins and PCBs in ostrich meat and eggs: levels and implications

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Jadwiga Piskorska-Pliszczynska

    Jadwiga Piskorska-Pliszczynska

  • Zdjęcie użytkownika  Pawel Strucinski

    Pawel Strucinski

  • Zdjęcie użytkownika  Szczepan Mikolajczyk

    Szczepan Mikolajczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Pajurek

    Marek Pajurek

  • Zdjęcie użytkownika  Sebastian Maszewski

    Sebastian Maszewski

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Pietron

    Wojciech Pietron

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Additives and Contaminants Part A-Chemistry Analysis Control Exposure& Risk Assessment nr 34, wydanie 12, strony 2190 - 2200,
ISSN: 1944-0049
ISSN:
1944-0049
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/19440049.2017.1364871
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi