Effect of Bear Garlic Addition on the Chemical Composition, Microbiological Quality, Antioxidant Capacity, and Degree of Proteolysis in Soft Rennet Cheeses Produced from Milk of Polish Red and Polish Holstein-Friesian Cows
Abstrakt
Cytowania
-
4
CrossRef
-
0
Web of Science
-
6
Scopus
Autorzy (6)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
MOLECULES
nr 27,
wydanie 24,
ISSN: 1420-3049 - ISSN:
- 1420-3049
- Rok wydania:
- 2022
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules27248930
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 0 razy