Effect of Bear Garlic Addition on the Chemical Composition, Microbiological Quality, Antioxidant Capacity, and Degree of Proteolysis in Soft Rennet Cheeses Produced from Milk of Polish Red and Polish Holstein-Friesian Cows - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Bear Garlic Addition on the Chemical Composition, Microbiological Quality, Antioxidant Capacity, and Degree of Proteolysis in Soft Rennet Cheeses Produced from Milk of Polish Red and Polish Holstein-Friesian Cows

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Najgebauer-Lejko

    Dorota Najgebauer-Lejko

  • Zdjęcie użytkownika  Jacek Domagała

    Jacek Domagała

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Turek

    Katarzyna Turek

  • Zdjęcie użytkownika  Iwona Duda

    Iwona Duda

  • Zdjęcie użytkownika  Jozef Golian

    Jozef Golian

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 27, wydanie 24,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules27248930
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi