Effect of Genetically Modified Feeds on Physico-Chemical Properties of Pork - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Genetically Modified Feeds on Physico-Chemical Properties of Pork

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. Joanna Stadnik

    Joanna Stadnik prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Karwowska

    Małgorzata Karwowska

  • Zdjęcie użytkownika  Zbigniew Dolatowski

    Zbigniew Dolatowski

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Świątkiewicz

    Małgorzata Świątkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Kwiatek

    Krzysztof Kwiatek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Annals of Animal Science nr 11, wydanie 4, strony 597 - 606,
ISSN: 1642-3402
ISSN:
1642-3402
Rok wydania:
2011
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/v10220-011-0011-1
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 61 razy

Meta Tagi