Effect of Lactobacillus acidophilus Bauer and Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB12 on proteolytic changes in dry-cured loins - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Lactobacillus acidophilus Bauer and Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB12 on proteolytic changes in dry-cured loins

Abstrakt

Cytowania

  • 1 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 0

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY nr 26, wydanie 3, strony 633 - 641,
ISSN: 1226-7708
ISSN:
1226-7708
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s10068-017-0076-4
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 17 razy

Meta Tagi