Effect of liquid-state fermentation on the antioxidant and functional properties of raw and roasted buckwheat flours - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of liquid-state fermentation on the antioxidant and functional properties of raw and roasted buckwheat flours

Abstrakt

Cytowania

  • 2 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 2

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 271, strony 291 - 297,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2018.07.182
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 14 razy

Meta Tagi