Effect of the production method on the properties of RS3/RS4 type resistant starch. Part 1: Properties of retrograded starch (RS3) produced under various conditions and its susceptibility to acetylation - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of the production method on the properties of RS3/RS4 type resistant starch. Part 1: Properties of retrograded starch (RS3) produced under various conditions and its susceptibility to acetylation

Abstrakt

Cytowania

  • 2 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 4

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  M. Kapelko

    M. Kapelko

  • Zdjęcie użytkownika  T. Zięba

    T. Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  A. Golachowski

    A. Golachowski

  • Zdjęcie użytkownika  A. Gryszkin

    A. Gryszkin

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 135, wydanie 3, strony 1494 - 1504,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2012
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2012.06.030
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 14 razy

Meta Tagi