Effect of whole amaranth flour on bread properties and nutritive value - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of whole amaranth flour on bread properties and nutritive value

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3 9

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 50, wydanie 2, strony 679 - 685,
ISSN: 0023-6438
ISSN:
00236438
Rok wydania:
2013
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.lwt.2012.07.031
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 9 razy

Meta Tagi