Effects of Dietary n–3 and n–6 Polyunsaturated Fatty Acids in Inflammation and Cancerogenesis - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effects of Dietary n–3 and n–6 Polyunsaturated Fatty Acids in Inflammation and Cancerogenesis

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3 2

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika  Kamila Liput

    Kamila Liput

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż. Adam Lepczyński

    Adam Lepczyński dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Ogłuszka

    Magdalena Ogłuszka

  • Zdjęcie użytkownika  Agata Nawrocka

    Agata Nawrocka

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Poławska

    Ewa Poławska

  • Zdjęcie użytkownika  Agata Grzesiak

    Agata Grzesiak

  • Zdjęcie użytkownika  Brygida Ślaska

    Brygida Ślaska

  • Zdjęcie użytkownika  Chandra Pareek

    Chandra Pareek

  • Zdjęcie użytkownika  Urszula Czarnik

    Urszula Czarnik

  • Zdjęcie użytkownika  Mariusz Pierzchała

    Mariusz Pierzchała

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Molecular Sciences nr 22, wydanie 13,
ISSN: 1422-0067
ISSN:
1422-0067
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ijms22136965
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 44 razy

Meta Tagi