Effects of pregelatinized waxy maize starch on the physicochemical properties and stability of model low-fat oil-in-water food emulsions - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effects of pregelatinized waxy maize starch on the physicochemical properties and stability of model low-fat oil-in-water food emulsions

Abstrakt

Cytowania

  • 6 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7 1

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Hydrocolloids nr 36, strony 229 - 237,
ISSN: 0268-005X
ISSN:
0268005X
Rok wydania:
2014
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodhyd.2013.09.012
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 46 razy

Meta Tagi