Enriched feeds with iodine and selenium from natural and sustainable sources to modulate farmed gilthead seabream (Sparus aurata) and common carp (Cyprinus carpio) fillets elemental nutritional value - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Enriched feeds with iodine and selenium from natural and sustainable sources to modulate farmed gilthead seabream (Sparus aurata) and common carp (Cyprinus carpio) fillets elemental nutritional value

Abstrakt

Cytowania

  • 2 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 7

    Scopus

Autorzy (21)

  • Zdjęcie użytkownika  Vera Barbosa

    Vera Barbosa

  • Zdjęcie użytkownika  Ana Maulvault

    Ana Maulvault

  • Zdjęcie użytkownika  Patrícia Anacleto

    Patrícia Anacleto

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Santos

    Marta Santos

  • Zdjęcie użytkownika  Mónica Mai

    Mónica Mai

  • Zdjęcie użytkownika  Helena Oliveira

    Helena Oliveira

  • Zdjęcie użytkownika  Inês Delgado

    Inês Delgado

  • Zdjęcie użytkownika  Inês Coelho

    Inês Coelho

  • Zdjęcie użytkownika  Marisa Barata

    Marisa Barata

  • Zdjęcie użytkownika  Ravi Araújo‐Luna

    Ravi Araújo‐Luna

  • Zdjęcie użytkownika  Laura Ribeiro

    Laura Ribeiro

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Eljasik

    Piotr Eljasik

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Sobczak

    Małgorzata Sobczak

  • Zdjęcie użytkownika  Jacek Sadowski

    Jacek Sadowski

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Tórz

    Agnieszka Tórz

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Remigiusz Andrzej Panicz

    Remigiusz Andrzej Panicz prof. dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Jorge Dias

    Jorge Dias

  • Zdjęcie użytkownika  Pedro Pousão-Ferreira

    Pedro Pousão-Ferreira

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Carvalho

    Maria Carvalho

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Martins

    Marta Martins

  • Zdjęcie użytkownika  António Marques

    António Marques

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food and Chemical Toxicology nr 140,
ISSN: 0278-6915
ISSN:
02786915
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.fct.2020.111330
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 14 razy

Meta Tagi