Enterotoxigenic Potential of Coagulase-Negative Staphylococci from Ready-to-Eat Food - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Enterotoxigenic Potential of Coagulase-Negative Staphylococci from Ready-to-Eat Food

Abstrakt

Cytowania

  • 3 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 1

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Wioleta Chajęcka-Wierzchowska

    Wioleta Chajęcka-Wierzchowska

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Gajewska

    Joanna Gajewska

  • Zdjęcie użytkownika mgr inż. Patryk Wiśniewski

    Patryk Wiśniewski mgr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Zadernowska

    Anna Zadernowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Pathogens nr 9, wydanie 9,
ISSN: 2076-0817
ISSN:
2076-0817
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/pathogens9090734
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 98 razy

Meta Tagi