Estimation of the Chelating Ability of an Extract from Aronia melanocarpa L. Berries and Its Main Polyphenolic Ingredients Towards Ions of Zinc and Copper - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Estimation of the Chelating Ability of an Extract from Aronia melanocarpa L. Berries and Its Main Polyphenolic Ingredients Towards Ions of Zinc and Copper

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Sylwia Borowska

    Sylwia Borowska

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Tomczyk

    Michał Tomczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Jakub Strawa

    Jakub Strawa

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Brzóska

    Małgorzata Brzóska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 25, wydanie 7,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules25071507
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 5 razy

Meta Tagi