Evaluation of the suitability of low hazard surfactants for the separation of phenols and carotenoids from red-flesh orange juice and olive mill wastewater using cloud point extraction - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Evaluation of the suitability of low hazard surfactants for the separation of phenols and carotenoids from red-flesh orange juice and olive mill wastewater using cloud point extraction

Abstrakt

Cytowania

  • 4 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 3

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Evagelos Katsoyannos

    Evagelos Katsoyannos

  • Zdjęcie użytkownika  Olga Gortzi

    Olga Gortzi

  • Zdjęcie użytkownika  Arhontoula Chatzilazarou

    Arhontoula Chatzilazarou

  • Zdjęcie użytkownika  Vasilios Athanasiadis

    Vasilios Athanasiadis

  • Zdjęcie użytkownika  John Tsaknis

    John Tsaknis

  • Zdjęcie użytkownika  Stavros Lalas

    Stavros Lalas

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Separation Science nr 35, wydanie 19, strony 2665 - 2670,
ISSN: 1615-9306
ISSN:
16159306
Rok wydania:
2012
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jssc.201200356
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 19 razy

Meta Tagi