Fatty Acid Profile, Health Lipid Indices, and Sensory Properties of Meat from Pekin Ducks of Different Origins - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Fatty Acid Profile, Health Lipid Indices, and Sensory Properties of Meat from Pekin Ducks of Different Origins

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Animals nr 13, wydanie 13,
ISSN: 2076-2615
ISSN:
2076-2615
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ani13132066
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 43 razy

Meta Tagi