Fatty Acids Composition of Mustard Oil from Two Cultivars and Physico-chemical Characteristics of the Seeds - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Fatty Acids Composition of Mustard Oil from Two Cultivars and Physico-chemical Characteristics of the Seeds

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Kotiuk

    Ewa Kotiuk

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Kiełtyka-Dadasiewicz

    Anna Kiełtyka-Dadasiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Oleo Science nr 69, wydanie 3, strony 207 - 217,
ISSN: 1345-8957
ISSN:
1345-8957
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5650/jos.ess19171
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 8 razy

Meta Tagi