Fermented Vinegars from Apple Peels, Raspberries, Rosehips, Lavender, Mint, and Rose Petals: The Composition, Antioxidant Power, and Genoprotective Abilities in Comparison to Acetic Macerates, Decoctions, and Tinctures - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Fermented Vinegars from Apple Peels, Raspberries, Rosehips, Lavender, Mint, and Rose Petals: The Composition, Antioxidant Power, and Genoprotective Abilities in Comparison to Acetic Macerates, Decoctions, and Tinctures

Abstrakt

Cytowania

  • 1 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 4

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Kalemba-Drożdż

    Małgorzata Kalemba-Drożdż

  • Zdjęcie użytkownika  Inga Kwiecień

    Inga Kwiecień

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Szewczyk

    Agnieszka Szewczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Agata Grzywacz-Kisielewska

    Agata Grzywacz-Kisielewska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Antioxidants nr 9, wydanie 11,
ISSN: 2076-3921
ISSN:
2076-3921
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/antiox9111121
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 59 razy

Meta Tagi