Fermented Vinegars from Apple Peels, Raspberries, Rosehips, Lavender, Mint, and Rose Petals: The Composition, Antioxidant Power, and Genoprotective Abilities in Comparison to Acetic Macerates, Decoctions, and Tinctures
Abstrakt
Cytowania
-
1 4
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 4
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Antioxidants
nr 9,
wydanie 11,
ISSN: 2076-3921 - ISSN:
- 2076-3921
- Rok wydania:
- 2020
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/antiox9111121
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 54 razy