Health-promoting potential and microbial composition of fermented drink tepache - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Health-promoting potential and microbial composition of fermented drink tepache

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Alicja Ligenza

    Alicja Ligenza

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Jakubczyk

    Karolina Jakubczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kochman

    Joanna Kochman

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Janda

    Katarzyna Janda

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Medycyna Ogólna i Nauki o Zdrowiu nr 27, wydanie 3, strony 272 - 276,
ISSN: 2083-4543
ISSN:
2083-4543
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.26444/monz/138713
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 20 razy

Meta Tagi