Herbal Infusions as a Valuable Functional Food - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Herbal Infusions as a Valuable Functional Food

Abstrakt

Cytowania

  • 1 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 1

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Elżbieta Studzińska-Sroka

    Elżbieta Studzińska-Sroka

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Galanty

    Agnieszka Galanty

  • Zdjęcie użytkownika mgr farm. Anna Gościniak

    Anna Gościniak mgr farm.

  • Zdjęcie użytkownika  Mateusz Wieczorek

    Mateusz Wieczorek

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Kłaput

    Magdalena Kłaput

  • Zdjęcie użytkownika  Marlena Dudek-Makuch

    Marlena Dudek-Makuch

  • Zdjęcie użytkownika  Judyta Cielecka-Piontek

    Judyta Cielecka-Piontek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nutrients nr 13, wydanie 11,
ISSN: 2072-6643
ISSN:
2072-6643
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/nu13114051
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 3 razy

Meta Tagi