High-Quality Gluten-Free Sponge Cakes without Sucrose: Inulin-Type Fructans as Sugar Alternatives - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

High-Quality Gluten-Free Sponge Cakes without Sucrose: Inulin-Type Fructans as Sugar Alternatives

Abstrakt

Cytowania

  • 2 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 4

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż Urszula KRUPA-KOZAK

    Urszula KRUPA-KOZAK dr hab. inż

  • Zdjęcie użytkownika  Natalia Drabińska

    Natalia Drabińska

  • Zdjęcie użytkownika  Cristina Rosell

    Cristina Rosell

  • Zdjęcie użytkownika  Beata Piłat

    Beata Piłat

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Starowicz

    Małgorzata Starowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Jeliński

    Tomasz Jeliński

  • Zdjęcie użytkownika  Beata Szmatowicz

    Beata Szmatowicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 9, wydanie 12,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods9121735
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 21 razy

Meta Tagi