Hydrothermal modification of wheat starch part 1. Effect of particle size on the viscosity of formed pastes - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Hydrothermal modification of wheat starch part 1. Effect of particle size on the viscosity of formed pastes

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE nr 68, strony 46 - 52,
ISSN: 0733-5210
ISSN:
07335210
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jcs.2015.10.004
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 20 razy

Meta Tagi