Impact of a Bio-Cross-Linking Agent Obtained from Spent Coffee Grounds on the Physicochemical and Thermal Properties of Gelatin/Κ-Carrageenan Hydrogels - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Impact of a Bio-Cross-Linking Agent Obtained from Spent Coffee Grounds on the Physicochemical and Thermal Properties of Gelatin/Κ-Carrageenan Hydrogels

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Sapuła

    Paulina Sapuła

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Zając

    Paulina Zając

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Pielichowski

    Krzysztof Pielichowski

  • Zdjęcie użytkownika  Konstantinos Raftopoulos

    Konstantinos Raftopoulos

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Bialik-Wąs

    Katarzyna Bialik-Wąs

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Materials nr 17, wydanie 19,
ISSN: 1996-1944
ISSN:
1996-1944
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ma17194724
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 4 razy

Meta Tagi