Influence of Genotype on Meat Quality in Laying Hens after the Egg Production Season - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Influence of Genotype on Meat Quality in Laying Hens after the Egg Production Season

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Marcin Wegner

    Marcin Wegner

  • Zdjęcie użytkownika  Dariusz Kokoszyński

    Dariusz Kokoszyński

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Kotowicz

    Marek Kotowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Żochowska-Kujawska

    Joanna Żochowska-Kujawska

  • Zdjęcie użytkownika  Arkadiusz Nędzarek

    Arkadiusz Nędzarek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Agriculture-Basel nr 14, wydanie 1,
ISSN: 2077-0472
ISSN:
2077-0472
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/agriculture14010019
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 42 razy

Meta Tagi