Influences of ascorbic acid and gibberellic acid in alleviating effects of salinity in Petunia under in vitro - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Influences of ascorbic acid and gibberellic acid in alleviating effects of salinity in Petunia under in vitro

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Krupa-Małkiewicz M

    Krupa-Małkiewicz M

  • Zdjęcie użytkownika  B Smolik

    B Smolik

  • Zdjęcie użytkownika  M Sędzik

    M Sędzik

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Phyton nr 88, wydanie 1, strony 15 - 23,
ISSN: 1851-5657
ISSN:
1851-5657
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.32604/phyton.2019.04670
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 4 razy

Meta Tagi