Introduction of Methods to Reduce and Remove Patulin from Food Products - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Introduction of Methods to Reduce and Remove Patulin from Food Products

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Parisa ZIARATI

    Parisa ZIARATI

  • Zdjęcie użytkownika  Faezeh SHIRKHAN

    Faezeh SHIRKHAN

  • Zdjęcie użytkownika  Mahdieh MOSTAFIDI

    Mahdieh MOSTAFIDI

  • Zdjęcie użytkownika  Maryam ZAHEDI

    Maryam ZAHEDI

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca-Food Science and Technology nr 76, wydanie 2, strony 83 - 91,
ISSN: 2344-2344
ISSN:
2344-2344
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15835/buasvmcn-fst:2019.0015
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 7 razy

Meta Tagi