Investigations of changes in the arabinogalactan proteins (AGPs) structure, size and composition during the fruit ripening process - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Investigations of changes in the arabinogalactan proteins (AGPs) structure, size and composition during the fruit ripening process

Abstrakt

Cytowania

  • 1 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 1

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Agata Leszczuk

    Agata Leszczuk

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Kurzyna-Szklarek

    Magdalena Kurzyna-Szklarek

  • Zdjęcie użytkownika  Justyna Cybulska

    Justyna Cybulska

  • Zdjęcie użytkownika  Artur Zdunek

    Artur Zdunek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Scientific Reports nr 10, wydanie 1,
ISSN: 2045-2322
ISSN:
2045-2322
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1038/s41598-020-77749-w
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 48 razy

Meta Tagi