Lactose Content and Selected Quality Parameters of Sheep Milk Fermented Beverages during Storage - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Lactose Content and Selected Quality Parameters of Sheep Milk Fermented Beverages during Storage

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Grażyna Czyżak-Runowska

    Grażyna Czyżak-Runowska

  • Zdjęcie użytkownika  Jacek Wójtowski

    Jacek Wójtowski

  • Zdjęcie użytkownika  Bogusława Łęska

    Bogusława Łęska

  • Zdjęcie użytkownika  Sylwia Bielińska-Nowak

    Sylwia Bielińska-Nowak

  • Zdjęcie użytkownika  Jarosław Pytlewski

    Jarosław Pytlewski

  • Zdjęcie użytkownika  Ireneusz Antkowiak

    Ireneusz Antkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Daniel Stanisławski

    Daniel Stanisławski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Animals nr 12, wydanie 22,
ISSN: 2076-2615
ISSN:
2076-2615
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ani12223105
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 16 razy

Meta Tagi