Levels of Antioxidant Activity and Fluoride Content in Coffee Infusions of Arabica, Robusta and Green Coffee Beans in According to their Brewing Methods - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Levels of Antioxidant Activity and Fluoride Content in Coffee Infusions of Arabica, Robusta and Green Coffee Beans in According to their Brewing Methods

Abstrakt

Cytowania

  • 3 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 4

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  J. Wolska

    J. Wolska

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Janda

    Katarzyna Janda

  • Zdjęcie użytkownika  K. Jakubczyk

    K. Jakubczyk

  • Zdjęcie użytkownika  M. Szymkowiak

    M. Szymkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  D. Chlubek

    D. Chlubek

  • Zdjęcie użytkownika  I. Gutowska

    I. Gutowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH nr 179, wydanie 2, strony 327 - 333,
ISSN: 0163-4984
ISSN:
0163-4984
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s12011-017-0963-9
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 67 razy

Meta Tagi