Linezolid-Resistant Enterococcus spp. Isolates from Foods of Animal Origin—The Genetic Basis of Acquired Resistance - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Linezolid-Resistant Enterococcus spp. Isolates from Foods of Animal Origin—The Genetic Basis of Acquired Resistance

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Arkadiusz Zakrzewski

    Arkadiusz Zakrzewski

  • Zdjęcie użytkownika  Wioleta Chajęcka-Wierzchowska

    Wioleta Chajęcka-Wierzchowska

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Zadernowska

    Anna Zadernowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 11, wydanie 7,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods11070975
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 37 razy

Meta Tagi