Low-Field NMR Study of Shortcake Biscuits with Cricket Powder, and Their Nutritional and Physical Characteristics - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Low-Field NMR Study of Shortcake Biscuits with Cricket Powder, and Their Nutritional and Physical Characteristics

Abstrakt

Cytowania

  • 2 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 5

    Scopus

Autorzy (16)

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Smarzyński

    Krzysztof Smarzyński

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Sarbak

    Paulina Sarbak

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Różańska

    Maria Różańska

  • Zdjęcie użytkownika  Iga Rybicka

    Iga Rybicka

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Polanowska

    Katarzyna Polanowska

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Fedko

    Monika Fedko

  • Zdjęcie użytkownika  Dominik Kmiecik

    Dominik Kmiecik

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Masewicz

    Łukasz Masewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Marcin Nowicki

    Marcin Nowicki

  • Zdjęcie użytkownika  Jacek Lewandowicz

    Jacek Lewandowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Jeżowski

    Paweł Jeżowski

  • Zdjęcie użytkownika  Miroslava Kačániová

    Miroslava Kačániová

  • Zdjęcie użytkownika  Mariusz Ślachciński

    Mariusz Ślachciński

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Piechota

    Tomasz Piechota

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Baranowska

    Hanna Baranowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 26, wydanie 17,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules26175417
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 26 razy

Meta Tagi