Mineral Composition and Antioxidant Potential of Coffee Beverages Depending on the Brewing Method - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Mineral Composition and Antioxidant Potential of Coffee Beverages Depending on the Brewing Method

Abstrakt

Cytowania

  • 3 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 6

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Janda

    Katarzyna Janda

  • Zdjęcie użytkownika  Irena Baranowska-Bosiacka

    Irena Baranowska-Bosiacka

  • Zdjęcie użytkownika  Patrycja Kapczuk

    Patrycja Kapczuk

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kochman

    Joanna Kochman

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Rębacz-Maron

    Ewa Rębacz-Maron

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Gutowska

    Izabela Gutowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 9, wydanie 2,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods9020121
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 52 razy

Meta Tagi