Nanotechnology for Enhancement of Food Value - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Nanotechnology for Enhancement of Food Value

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Barbaś

    Piotr Barbaś

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Skiba

    Dominika Skiba

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Pszczółkowski

    Piotr Pszczółkowski

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1201/9781003397861-9
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 45 razy

Meta Tagi