New Phenolic Compounds from the Roots of Lentil (Lens culinaris) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

New Phenolic Compounds from the Roots of Lentil (Lens culinaris)

Abstrakt

Cytowania

  • 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
HELVETICA CHIMICA ACTA nr 99, wydanie 9, strony 674 - 680,
ISSN: 0018-019X
ISSN:
0018019X
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/hlca.201600117
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 57 razy

Meta Tagi