Nutritional Quality and Oxidative Stability during Thermal Processing of Cold-Pressed Oil Blends with 5:1 Ratio of ω6/ω3 Fatty Acids - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Nutritional Quality and Oxidative Stability during Thermal Processing of Cold-Pressed Oil Blends with 5:1 Ratio of ω6/ω3 Fatty Acids

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 11, wydanie 8,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods11081081
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 62 razy

Meta Tagi