Pea Protein for Hempseed Oil Nanoemulsion Stabilization - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Pea Protein for Hempseed Oil Nanoemulsion Stabilization

Abstrakt

Cytowania

  • 3 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 8

    Scopus

Autorzy (9)

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Jarzębski

    Maciej Jarzębski

  • Zdjęcie użytkownika  Farahnaz Fathordoobady

    Farahnaz Fathordoobady

  • Zdjęcie użytkownika  Yigong Guo

    Yigong Guo

  • Zdjęcie użytkownika  Minghuan Xu

    Minghuan Xu

  • Zdjęcie użytkownika  Anika Singh

    Anika Singh

  • Zdjęcie użytkownika  David Kitts

    David Kitts

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Jeżowski

    Paweł Jeżowski

  • Zdjęcie użytkownika  Anubhav Singh

    Anubhav Singh

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 24, wydanie 23,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules24234288
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 18 razy

Meta Tagi